Bitkisel Göğüs Büyütme

Bitkisel göğüs büyütme,doğal göğüs büyütme,evde göğüs büyütme benzeri aramalar yaparak bloguma geldiyseniz doğru yerde olduğunuza emin olabilirsiniz. Blogun amacı biz hanımların güzelliklerine güzellik katan göğüslerini doğal bitkisel evde göğüs büyütme yollarını anlatmaktır.


Bitkisel göğüs büyütme, pek çok internet sitesi öne sürdüğü gibi yepyeni bir keşif değildir. Bir Takım şifalı bitkiler doğal olarak yani bitkisel göğüs büyütme amaçlı asırlardır kullanılmaktadır. Pek çok bayan , büyük göğüslere sahip olmak meme implantları için bıçak altına yatıyor. Meme implantlarının güvenliği çok tartışmalı olmakla beraber , pek çok mütevazı doğal yollar göğüs büyüklüğünde artış sağlanmasında faydalı olacaktır. En azından ilkin, bu bitkilerden faydalanarak bitkisel göğüs büyütme yolunu denemenizi tavsiye ederim.

Bitkisel Göğüs Büyütme 

Bitkisel göğüs büyütmek için illa ki neşter altına yatmanız kural değil. Biraz alışkanlıklarınızı değiştirip birazda sabır gerektiren bir mücadele bitkisel göğüs büyütmek. Harika olmak kendinizi güzel hissetmek istiyorsanız  aşağıda bulunan bitkisel göğüs büyütme tarifini sıkılmadan bıkmadan yapmalısınız.


Bize gereken malzeme şerbetçi otunun kozalak ektresidir. Bu bitki her yerde bulunmasa da her önünüze gelen aktarcıya sorup arayabilirsiniz. Veya aktarcınıza rica edin size özel getirsin.

Bu yolu uygulan kadınlar güzel netice aldıklarını kısa süre içinde göğüslerinde büyüme meydana geldiğini söylüyor. Düzgün uygulandığında alacağınız netice 1 ,5 ayda 4 - 5 santim bitkisel göğüs büyütmektir.

Bitkisel Göğüs Büyütmek İçin Tarif

Şerbetçi otu ( 2 yiyecek kaşığı )
Su ( bir miktar )
Yağsız krem 

2 yiyecek kaşığı koyduğunuz şerbetçi otunun üst kısmına 3'te 1 olacak kadar başka bir deyişle az miktar su koyun. Ocakta biraz kaynatın ve süzün daha sonra bu karışımın içerisine yağsız el kreminden ekleyin. Krem kıvamında olmalı çok sulu olmasın. 1 gün süresince kapalı bir yerde bekletin. Öncesinde ıhlamur ile göğüslerinize masaj yapıp sonrasında hazırladığınız karışımı göğüslerinize sürerek uygulayın. 1 saat bu karışım göğüslerinizde beklesin. Şerbetçi otunun güzel bir kokusu vardır. Yıkamasanız da sizi kokusu ile huzursuz etmez.

Günde 1 bardak ada çayı içerek de göğüslerinizin büyümesine bitkisel katkı sağlayabilirsiniz.

Bu makalede anlattığım şifalı bitki bitkisel göğüs büyütmek için sadece tek bitki değildir. Bitkisel göğüs büyütmek için pek çok şifalı bitki bulunmaktadır. İlerleyen zamanlarda evde göğüs büyütme bitkisel göğüs büyütme konularında sırasıyla bitkisel göğüs büyütmek ile ilgili makaleler yazacağım.

Bitkisel göğüs büyütmek ile ilgili olan bu makalemi beğendiyseniz başkalarınında okuması yararlanması için lütfen paylaşın...

1 yorum :

Sani dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Yorum Gönder