Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri

Doğal yollarla büyük göğüslere sahip olmayı her kadın arzu eder fakat bu isteklerine kavuşanlar epeyce azdır. Bunun nedeni de büyük göğüslere sahip olmanın bir sürü malum yönteminin pahalı estetik operasyonlar olmasıdır. Fakat göğüslerinizi büyütebilmek için sizlere yardımcı olacak doğal yöntemler de vardır.

Pek çok bayanın göğüslerinin minik oluşunun nedeni vücutlarındaki Östrojen eksikliğidir. Östrojen bize kadınlık özelliklerimizi verici "kadınlık hormonu"'dur. Ergenlik çağında salgılanan Östrojen bizi kız çocukluğundan kadınlığa geçirir ve göğüslerinizin büyüklüğüne varıncaya kadar bir sürü şeyden Östrojen sorumludur.

12-16 yaşları içinde beden gelişiminizi hızlandırmak için yoğun miktarda Östrojen salgılanır. Bu dönemde Östrojen salgılanması bitene dek göğüsleriniz büyümeye sürdürür. Bu da demek oluyor ki şayet ergenlik çağında göğüsleriniz dilediğiniz ölçüde büyümediyse, ergenlikten çıktıktan sonra Östrojen salgılanması biteceğinden göğüslerinizin büyümesi duracaktır.

Bu sorundan şikayetçi olan bayanların sayısı hiç de az değildir fakat üzülmeyin. Üzülmeme nedeni ise vücudunuza Östrojen yüklemesi yaparak bu problemi çözebilirsiniz. Östrojen doğal bir hormondur ve bu hormonu besinlerden ve nebatlardan alabilirsiniz. Mesela keten tohumu, soya fasülyesi ya da tofu (Soya Loru) tüketirseniz bu gıdalar Östrojen deposu olduklarından göğüslerinizi 2 beden büyütmeniz dahi olasıdır.

Bu gıdaları tüketerek (ki bu tip gıdalardan binlerce vardır) vücudunuza Östrojen yükleyebilirsiniz. Beden şartlarınız ergenlikteki duruma geldikten sonra göğüsleriniz tekrar büyümeye başlar. Fakat tabiki doğru miktarda Östrojen yüklemesi yapmalısınız tersi vaziyette hem dilediğiniz neticelere ulaşamazsınız hem bir de farklı yan etkiler görebilirsiniz.

Ne yazık ki minik göğüslerinden şikayetçi olan ve göğüslerini büyütmek isteyen pek çok kadın yüksek enfeksiyon riski, komplikasyonlar ve birçok tehlike ile karşın karşıya kaldıkları yöntemleri deneyerek mağdur olmaktadır. Bayanlar göğüs büyütmek için internet üstünde göğüs büyütücü haplar, meme estetiği ücretleri araştırmakta ve hayal kırıklığına uğrayabilecekleri seçimler yapmaktadır. Tavsiye ettiğim bir yöntemi seçmeden öncesinde kesinlikle güzel bir araştırma yapılmalıdır.

Göğüs büyütmeyle ilgili olarak sizler için bir araştırma yaptım...

En Kötü Göğüs Büyütme Yöntemleri

Silikon Dolgu - Bu yöntem niçin çok tehlikelidir ? Araştırmaların neticesi sizi şaşırtabilir. Araştırmalara yönelik göğüslerine silikon taktıran her 10 kadından 6'sı 48 ay içinde bir takım komplikasyonlar ile karşılaşıyor. Bununla birlikte bu operasyonu tercih eden bayanların bir çoğu da 2-3 sene içinde taktırdıkları silikonları çıkarıyor. Meme büyütme ameliyatlarının bir öbür riski de süre içinde sızıntı yapan silikonun bozulmaya sebep olmasıdır. Son olarak da mamografide bu tip dolgu malzemeleri teşhisi yanıltmaktadır.

Göğüs Büyütücü Haplar -İnternet üstünde göğüs büyütücü pek çok göğüs büyütücü olduğunu iddaa eden hapa rastlayabilirsiniz. Şayet belli bir süre araştırırsanız piyasada bu haplardan çokça olduğunu görebilirsiniz. Bu haplardan uzak durmalı, paranızı boş yere harcayıp, sıhhatinizi tehlikeye atmamalısınız ki  nedeni ise bu haplar hem işe yaramaz ayrıca hormon dengenizi bozarak sıhhatinizi büyük riske sokar.

En İyi Göğüs Büyütme Yöntemleri

En iyi göğüs büyütme yollarını araştırırken aklınızın bir kenarına yazmanız gerekli vaziyette olan mühim ayrıntılardan bazıları...

Sadece yan tesirleri olmadığı kanıtlanmış ürünleri tercih edin. Laboratuarlar da test edilmiş ürünleri deneyin. Şayet bir ürün laboratuar deneylerinden geçememiş ise esasen işe yaramayacaktır. Sağduyunuzu kullanın, 4 gün içinde göğüslerinizi 3 beden büyüteceğini vadeden hiçbir ürüne inanmayın aldanmayın.

En İyi Göğüs Büyütme Yöntemi - Göğüs büyütme için en güzel yöntem ise, bitkisel çözümler ve egzersizlerdir. Son senelerde dünya süratle doğal yöntemler ile tedaviye yönelmektedir ve bu yönde araştırmalar devam ediyor.

Evet biraz da olsa aklınızdaki soru işaretlerini giderdiğime inanıyorum. Doğal göğüs büyütme ile ilgili bitkisel göğüs büyütme, göğüs büyütme egzersizleri vb. konulu makaleler yakında sizler için geliyor...



2 yorum :

bloglarrr dedi ki...

2022 Yılının en yeni cekilmis, gizli kalması beklenirken bi sekilde internete dusmus tamamen orjinal cekimlerden olusan video arsivi sadece bizde baska yerlerde bulamazsınız.. kocası cep telini açarak karısını evde bir baska erkekle sikisirken yakalıyor !!!!!!!




! ! SİTEYE BURADAN GİREBİLİRSİN

! ! TURK SEX



! ! sakirabi.com

sakirabi.com

daenenugalde dedi ki...

The most beautiful glass pendant on the planet - Tithronic Art
Titanium titanium tv apk Rings is an engraved design on the diamond plate of titanium bars the heavens. The ti89 titanium calculators inscription titanium bolts can be ceramic or titanium flat iron read as "Pendant" or "Telescopic

Yorum Gönder