Evde Göğüs Büyütme Masajı Nasıl Yapılır ?











Bu makalemde küçük göğüslerden kurtulmak '' gerçek bir bayan '' olarak hissetmek için  göğüs büyütme masajıyla alakalı bildiklerimi sizinle paylaşacağım. Bu makaleyi hazırlamak inanın çok zamanımı aldı. Sizlere en doğru bilgiyi verebilmek için çok araştırdım çalıştım. Göğüs büyütme masajı hareketlerini yorumlamak benim için zor olsa da neticede en güzel yapabileceğiniz biçimde hamle hamle göğüs büyütme masajını anlattım.

Unutmayalım ki en mühim dişilik göstergemiz olan göğüslerimizi şekillendirmek, dolgunlaştırmak, doğal göğüs büyütmek bizim elimizde. Hiç zaman kaybetmeden bir an önce doğal göğüs büyütme için göğüs büyütme masajına başlayalım.

Unutmadan bizzat  göğüslerimi nasıl büyüttüğümü yakın zamanda yazacağım bir makalede anlatacağım :)

Göğüs büyütme masajını gündelik olarak uygulamaya itina gösterin. Zamanınız varsa gün içerisinde 2 defa uygulayın. Göğüslerinizi büyütmek için de olsa göğüslerinize zararlı olacak biçimde sert baskılar yapmayın. Göğüs büyütme masajını kolaylaştırmak için bundan önceki yazılarımda bahsettiğim göğüs büyütme yağlarını ya da gündelik yaşantınızda kullandığınız beden yağlarınızı ve kremlerinizi kullanabilirsiniz. Bahsettiğim göğüs büyütme masajı göğüslerinizi dikleştirir, dolgunlaştırır bununla birlikte de doğal olarak büyütür.

1 . Göğsünüzün ucunu avuç içinize getirin , avucunuzu göğsünüze yerleştirin ve 4-5 dk süresince avucunuzu  vücudun iç bölümüne doğru dairesel hareketler yaparak uygulayınız.

2. Bu hareketimizle koltuk altımızda yer alan adaleleri harekete geçireceğiz. Kolunuzu dik olacak biçimde yukarıya kaldırın, koltuk altınıza göğsünüzün iç bölümüne doğru gelcek biçimde 6-7 dk ovalayarak göğüs büyütme masajı yapın.

3. Krem ya da yağınızdan bir miktar alıp göğsünüze sürün. Her iki göğsü yavaşça hafif baskı uygulayarak birbirine yakınlaştırıp uzaklaştırın. Bu göğüs büyütme masajı hareketini 2-3 dk süresince yapın.

4. Göğsünüzün aşağı bölümünü sıvazlayarak ısınana kadar göğüs büyütme masajı uygulayın.

5. Dairesel hareketlerle göğüs çevrenizde ellerinizi kaydırarak tekrardan sıvazlama işlemiyle göğüs büyütme masajı yapın.

6. Göğüslerinizden birini ellerinizin arasına alın, göğsünüzün etrafında ileri geriye hareketler yaparak göğüs büyütme masajı uygulayın. Aynı hareketi öbür göğsünüze uygulamayın.

7. Ellerinizi üst üstüne koyup göğüslerinizin ortasına yerleştirin, bir kaç defa hafifçe baskı uygulayın ve sonrasında göğsünüzün altını ovalayın. Bu göğüs büyütme masajını bir kaç defa yapın.

8. Omuzlarınıza elleriniz ile baskı yapın, sonrasında göğüs üst kısmına ellerinizi kaydırarak bir daha omuzlara gelin ve baskı uygulayın.

9. Omzunuzun başından, boyun ile göğüs içinde olan bölgeye sıvazlama işlemi yapın. Ellerinizi üst  üstüne koyup göğüslerinizin üst kısmına baskı uygulayarak göğüs masajına son verin.

Göğüs masajı yaparken çok kibar olmalısınız, şüphesiz aşırı baskı , can acıtıcı ve sert davranışlarda bulunmayın. Bu göğüs büyütme masajını uyguladığınızda kısa zaman sonra sonuç olarak göğüslerinizin büyüdüğünü göreceksiniz.

Bu makalemde Evde Göğüs Büyütme Masajı Nasıl Yapılır anlatmaya çalıştım. Aklınıza takılan bir kısım olursa yorum olarak sorabilirsiniz.


1 yorum :

Adsız dedi ki...

Dediklerini aynen uygulayacağım gelişmeleri burdan yazacağım :)

Yorum Gönder