Doğal Yöntemler İle Büyük Göğüsler

Göğüs Büyütme de Duruşun Önemi

Göğüs büyütme de duruşun ehemmiyeti makalemizde ağırlıklı olarak duruş sorununun omurga üstünde tesirleri ve gerçek duruşu nasıl sağlayabileceğimiz konusu üstünde duracağım.

Aynada kendinize baktığınızda omuzlarınızın öne doğruca düştüğünü görüyorsanız ya da aynaya arkanızı dönüp, elinize minik bir ayna alıp, sırtınıza baktığınızda omuz bölümünün yuvarlak bir görünüme geldiğini görüyorsanız önemli bir duruş problemi ile karşı karşıya kaldığınızı düşünebilirsiniz. Birçoğumuz  pc başında saatlerce vakit geçirmekteyiz, gerek mesai saatlerinde gerekse mesai dışarısında evdeyken. Bu durumda günün maximum 6-8 saatlik dilimini kürek kemiklerimizin öne sarkması ve kamburumuzun meydana gelmesi için farkına varmadan emek gösterdiğimiz manasına gelmektedir.

Göğüslerin Görüntü Potansiyeli

Böyle bir duruş problemi ile karşı karşıya iseniz göğüslerinizin potansiyel büyüklüğünü görselliğe yansıtmıyorsunuz manasına geliyor. Son olarak anında aynanın karşısına geçip omuzlarınızı arkaya atıp dik duruş pozisyonunu alın, işte göğüslerinizin potansiyel büyüklüğünü tam olarak görüyorsunuz. Demek ki göğüslerinizin potansiyelini ortaya ortaya çıkarmak için yapabilecekleriniz var. Göğüslerinizin bariz duruma gelmesi etrafınızdaki insanlardan ziyade sizlere ruhsal olarak çok iyi gelecektir.

Yapılan bir araştırmaya yönelik gerçek duruşun insan psikolojisinde pozitif tesirlerinin olduğu ortaya çıkmıştır. Göğüslerine operasyon neticesi silikon yerleştirmiş bir kadın yeni göğüslerine kavuştuğunda her vakit harika neticeler doğurmamaktadır. Pürüzsüz bir operasyon sonrasında ve aradığı göğüs büyüklüğüne erişmiş olması dahi bir bayanın ruhsal dengelerini alt üst edebiliyor. İlk günlerde yeni göğüsleri onu iyi hissetmesine sebep olsa da her geçen zaman vücudunda ona ilişkin olmayan bir nesneyi vücudundaki bir pürüzü kapatmak için taşımış olması huzursuzluk verebilir.

Doğal Yollardan Kocaman Göğüslere Kavuşmanın Yöntemleri

Doğal yollardan kocaman göğüslere kavuşmak esasında sanıldığı kadar kolay değil. Bayanlar, kocaman göğüslere elde etmek için pahalı ameliyatlara gerek kalmadan yazımızı okuyarak nasıl kocaman göğüslere sahip olabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

A) Dik bir şekilde durun ve egzersiz yapın

1. Ayna karşısında kendinizi test edin: Aynanın karşısında yan profiliniz görünecek şekilde dik durun. Ayak bileği ortasında, omuz, kalça, diz vasıtası ile kulak memesi düz bir şerit çizin şayet bu çizgiyi çizebilirseniz aynanın karşısında göğüsleriniz kocaman ve kışkırtıcı görünecektir.

2. Düzgün bir duruşa sahip olun: Bu göğüslerinizin kocaman görünmesi için en çabuk ve kolay yöntemdir. Duruşunuzu düzeltmek için aynanın karşısında birden çok defa egzersiz yapın. Kas hafızası inşa etmek çok mühimdir.

3. Göğüs kaslarınızı çalıştırmak için egzersizler yapın: Göğüslerinizin sıkı ve yuvarlak görünmesi için egzersizler yapabilirsiniz. Göğüsler için en harika egzersiz şınav çekmektir. Her zaman itinalı olarak ve yavaş bir şekilde 15 şınav çekebilirsiniz.

4. Belinize odaklanın: Göğüslerinize rastgele bir müdahalede bulunmadan zayıflarsanız, göğüsleriniz eskisine göre daha iri görünecektir. Göğüslerinizi kocaman göstermek için yoga ve plates egzersizlerini yapabilirsiniz.

B) Kocaman gösteren sütyenler kullanın

1. Doğru sütyen boyutunu kullanın: Dünya'da birden fazla kadın sütyen seçiminde hata yapmaktadır. Doğru sütyen, göğüslerinizin bütün dokularını rahatça kavrayan ve göğüslerinizin sütyen içerisinde rahatça oturmasını temin edecek boyutta olmalıdır. Doğru seçilen sütyen boyutu, göğüslerinizin dik durmasını sağlayacaktır. Sütyen boyutunu kendiniz belirleyin şayet kendiniz belirleyemiyorsanız mağazalardaki satış temsilcilerinden destek alın. Sütyen kullanırken, geriye doğru tutan tokalardan kullanın. Meme dokuları davranış şeklinde öne doğru eğilirler böylelikle doğru sütyen dik tutar. Doğru sütyen seçimi, göğüslerinizi hem dik tutacak aynı zamanda göğüsleriniz kocaman görünecektir.

2. Göğüslerinizi geliştiren sütyen giyin: Kendiniz için çeşitli sütyen çeşitlerini deneyerek kendinize en harika tesiri verecek yeni sezon modelleri araştırın. Yukarıya doğru iten sütyenler bardak köpük dolgu içeren  minik göğüslü kadınlara dolgun görünüm sunmak için tasarlanmıştır. Bu sayede kendinize ayrı bir dekolte de oluşturabilirsiniz. Jel, gökyüzü ve yastıklı sütyenden bir farkı yoktur.

C) Bedeninizi belirten elbiseler giyin

1. Detaylı bir yaka ile elbiseler giyin: Dantel, fırfır ve mücevherler dik gösteren sütyenlerde meme büyüklüğü görünümünü ön plana çıkaran detaylardır bu tür görseller göğüslerin kocaman görünmesi için destekçi olurlar. Büzgülü bir elbise giyerseniz, büzgüllerin göğüslerinizden kocaman olmamasına önem verin bu tür büzgüler normal olan göğüslerinizi daha minik dahi gösterebilir. Göğüslerinizin minik görünmemesi için V yakalı ve kepçe yakalı kıyafetlerden uzak durun bunun yerine orta, yüksek asimetrik yakalı elbiseler giyin. Dar kıyafetleri kullanmayın (dar gömlekler haricinde ) nedeni ise dar elbiseler minik göğüsleri ön plana çıkarır. Gevşek, üst kısmı kapsamlı olan giysileri tercih edin.

2. Desenli ve rengarenk elbiseler kullanın: Uyumlu desen ve renkler vücudunuzun oranlarını değiştirmek içi destekçi olabilmektedir çoğu defa açık renkler bir şeyin kocaman görünmesini olanağı sağlar. Gövdenizin alt bölümüne mat renkleri tercih edin bu şekilde göğüsleriniz kocaman görünecektir. Koyu rengarenk ve yatay çizgili bir pantolon giyin üst bölümde ise ışık renklerini tercih edin.

Şimdilik aklıma gelen basit göğüs büyütme yöntemleri taktikleri bunlar. Sonraki makalelerim de doğal göğüs büyütme yöntemleri hakkında olacak. Umarım faydalı olur...

15 yorum :

qasafiq dedi ki...


DJ Music Mixer Pro Crack

ProCrack4 PC dedi ki...

guitar pro farooqpc Thanks for sharing such great information, I highly appreciate your hard-working skills which are quite beneficial for me.

Unknown dedi ki...

guitar-pro-crack

abbas dedi ki...

Thank you, I’ve recently been searching for information about this subject for a long time and yours is the best I have found out so far. upmypc.com

javaid dedi ki...

Thanks for the post. Very interesting post. This is my first-time visit here. I found so many interesting stuff in your blog. Keep posting.. Nero Olatinum Suite Crack

Jonny Sin dedi ki...

serial number daemon tools pro
download camtasia studio full
filmora registration code free
download avs video editor full version
rekordbox dj crack download
camtasia torrent
malwarebytes anti-malware crack

tayyab dedi ki...

Http Debugger Pro Crack
Advanced Systemcare Pro Crack
Cracks
Ableton Live Suite Crack
360 Total Security Crack
Bitdefender Total Security Crack

Talhapc dedi ki...

Its a Very Great and Amazing Blog Dear This is Very Great and Helpful..
Talha PC
Crackedithere
FileMaker Pro Advanced Crack
Airmail Crack

sajju dedi ki...

You always manage to distinguish your work by having it done so well. Excellent work!
avanquest inpixio photo clip professional crack
coreldraw x8 free download full version crack
windows 10 crack

Crack Patchz dedi ki...

Such great and nice information about software. This site gonna help me a lot in finding and using much software. Kindly make this like of content and update us. Thanks for sharing us Apple Safari Crack . Kindly click on here and visit our website and read more

Malik Ismail dedi ki...

It's fascinating to visit this website and read all of your friends' opinions.
While I am interested in the subject of this piece of writing, I am also excited to
acquire familiarity
windows 7 home basic crack
power music professional crack
guitar pro crack
adobe indesign crack

Unknown dedi ki...

This article is very helpful for us, Thanks for sharing. Such a more nice and valuable Article. Really your site is very awesome. Thanks for giving us these kinds of Articles.

Mortal Kombat 11 Crack
Remnant From the Ashes Crack
netbalancer crack
windows 10 pro

softwear dedi ki...

I am very thankful for the effort put on by you, to help us, Thank you so much for the post it is very helpful, keep posting such type of Article.
KC Softwares PhotoToFilm Crack
Project IGI 3 PC Game
TeamViewer Crack

Karanpccrack dedi ki...

Here at Karanpccrack, you will get all your favourite software. Our site has a collection of useful software. That will help for your, Visite here and get all your favourite and useful software free.
Windows 11 Activator Crack

4u dedi ki...

I am very thankful for the effort put on by you, to help us, Thank you so much for the post it is very helpful, keep posting such type of Article.
TemplateToaster Crack
4ucrack

Yorum Gönder